STIRI

12 octombrie 2016 | București

Oscar Downstream lansează în această toamnă serviciul DIESELpoint Plus, o soluție integrată și eficientă de alimentare ce îmbină beneficiul costurilor reduse oferite de stațiile de incintă cu controlul oferit de sistemul de carduri.

DIESELpoint Plus este destinat clienților cu o activitate complexă ce necesită combinarea mai multor variante de alimentare. Specific pentru aceștia este instalarea unei stații de incintă la baza de plecare/sosire și folosirea cardurilor de carburant pentru alimentările în tranzit în rețeaua de stații Oscar Downstream. Noul serviciu a fost conceput ca o soluție premium, de integrare a celor două variante de alimentare, astfel încât să putem satisface și cele mai exigente nevoi ale partenerilor noștri.

DIESELpoint Plus are la bază o soluție de stocare a carburantului similară unei stații de incintă, pe un model utilizat și în benzinăriile clasice, calibrat și avizat metrologic și echipat cu o sondă de nivel de o foarte bună precizie, care include un terminal extern de tranzacționare cu o platformă de operare prietenoasă, foarte usor de utilizat chiar și în absența unui gestionar.

DIESELpoint Plus include astfel într-o platformă comună cele mai importante beneficii ale rețelei de stații DIESELpoint Access și a stațiilor de incintă DIESELpoint, cu acces la alimentare prin cardul de flotă Oscar Downstream.

„Toate componentele ce ajută la optimizarea costurilor: flexibilitate, servicii integrate, control, optimizare costuri, automatizare și siguranța alimentărilor sunt esențiale atunci când ai o activitate complexă. Tot mai multe companii iși doresc să țină sub control întregul flux de alimentare, de la aprovizionarea cu carburant până la alimentarea autovehiculului. Aici intervine automatizarea pe care o oferă noul sistem DIESELpoint Plus, ce consolidează într-o platformă informatică integrată toate tranzacțiile efectuate de autovehicule atât în rețeaua de stații Oscar Downstream (DIESELpoint Access) cât și în stația de incintă proprie (DIESELpoint Plus).” declară Ovidiu Irimieș directorul general al Oscar Downstream.

Printre funcționalități amintim setarea de limite cumulate per card, atât pentru alimentarea în rețeaua de stații Oscar Downstream cât și în DIESELpoint Plus, transmiterea online a datelor despre nivelul de stoc din rezervor, atenționare când nivelul scade sub o anumită limită și stația necesită aprovizionare, alerte de tranzacționare, rapoarte integrate disponibile și posibilitatea de a plasa comanda de aprovizionare online. Toate acestea plus verificările, monitorizarea și urmărirea activității fiecărei locații în care există un DIESELpoint Plus se vor realiza de către client online, centralizat prin platforma web, utilizată deja cu succes de clienții noștri.

„Un rol esențial îl are și consultanța oferită de echipa de vânzări și echipa de service în ceea ce privește instalarea acestui tip de stație de incintă precum și modul cel mai potrivit de operare a acesteia pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui client. Ne bucurăm să vedem că a prins viață un proiect dezvoltat de echipa Oscar Downstream împreună cu furnizorii de echipamente pornind de la o nevoie reală a clienților și bazat pe cerințele acestora, personalizat în cele mai mici detalii ca să ofere maximum de confort în utilizare și mai ales control.
Într-o piață dinamică, avantajul nostru competitiv îl percepem ca fiind lanțul logistic integrat care iși are un rol definitoriu în încrederea clienților în serviciile noastre, format din depozitele cu o capacitate de stocare de peste 50.000mc răspândite la nivel național, o flotă de distribuție proprie formată din 48 de autocisterne, rețeaua de stații Oscar și stațiile de incintă oferite în sistem de comodat. Să nu uităm însă că cel mai important element în susținerea unui astfel de lanț logistic este calitatea umană. Una din prioritătile companiei pe termen scurt este implementarea unui program de pregătire continuă a echipei Oscar Downstream, pentru a putea asigura consultanță pe întreg lantul de aprovizionare și a răspunde cât mai prompt cerințelor clienților. Pe lângă produsele și serviciile oferite, angajații sunt cartea noastră de vizită.”

Descarcă „Comunicatul de presă"

15 iunie 2016 | București

Pe 15 iunie, Oscar Downstream, cea mai mare companie petrolieră independentă distribuitoare de carburanți din România dedicată clienților persoane juridice, aniversează 15 ani de la înființare.

Bazându-se pe o infrastructură logistică modernă și extinsă ce include o capacitate de stocare proprie de 50.000mc (4 depozite greenfield din 9 depozite) și o flotă de 48 autocisterne, Oscar Downstream susține promisiunea de calitate făcută clienților prin identificarea de soluții personalizate și un flux controlat în cadrul lanțului logistic integrat.

Afacerile derulate de Oscar Downstream includ ca segmente principale, distribuția clasică prin carduri de carburant Oscar Downstream în rețeaua proprie de 31 de stații și distribuția de carburanți printr-o retea de 1500 de stații de incintă instalate direct la client, la nivel național.

Cifra de afaceri a cunoscut o usoară scadere în ultimii 2 ani pe fondul fluctuatilor pretului la carburant și a introducerii supra-accizei în 2014, ajungând la un nivel de 390 milioane euro la finalul anului 2015. În schimb, volumele vândute au crescut și iși păstrează în continuare acest trend datorită concentrării pe vânzarea directă către clienții finali. La mijlocul anului 2016, ponderea utilizatorilor finali în totalul vânzărilor este de 70%, cea a vânzărilor en-gross 20%, în timp ce vânzările facute prin licitații publice au scăzut sub 10%.

“În cei 15 ani de activitate, prin evoluția afacerilor pe care le conduc, clienții ne-au dat cele mai prețioase lecții despre cum să ne comportăm astfel încât să reușim să le satisfacem cele mai exigente nevoi, iar pentru asta dorim să le mulțumim. Le datorăm de asemenea faptul că am devenit unul dintre principalii furnizori de carburant din România, în condițiile în care nu avem unitați de rafinare, o realizare cu care întreaga echipă Oscar se mândrește.”

"Pentru 2016 ne concentrăm în continuare pe segmentul B2B. Obiectivul este să ne menținem poziția de lider de piață pe segmentul stațiilor de incintă și să depășim 2.000 de unități instalate. In curând vom propune un nou serviciu integrat cu care sperăm să satisfacem cele mai exigente nevoi și care îmbină avantajul costurilor reduse, oferit de stațiile de incintă cu beneficiile unui control riguros al alimentărilor oferit de sistemul de carduri de carburant."

“Pe termen mediu, urmărim ca în 2018 să ajungem la 800.000 tone vândute pe an. Din punct de vedere al indicatorilor financiari țintim o valoare EBITDA de 35 milioane de euro. Planurile de viitor sunt foarte ambițioase deoarece ajungând în acest punct de dezvoltare și un nivel de maturitate al afacerii, în care lucrurile sunt clare, organizate și stabile, pasul așteptat de toată lumea este intrarea pe piața de Retail. Ne propunem ca în curând să ducem în B2C, profesionalismul pe care l-am demonstrat și promovat în B2B.

Având în vedere investițiile în logistică, ne propunem o cotă de piață ambițioasă în următorii ani, atât prin dezvoltări greenfield cât și prin preluarea de stații white și de ce nu a unui jucător prezent.”

declară reprezentantii companiei.

Despre Oscar Downstream


Inființată în anul 2001, Oscar Downstream este o companie românească ce pune la dispoziția clienților cei 15 ani de experiență pe piața românească.
Portofoliul Oscar Downstream include în acest moment furnizarea de motorină prin utilizarea unor canale de distribuție variate: livrări en-gross, stații de incintă, carduri de carburant Oscar Downstream, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecărei industrii și fiecărui client în parte. Portofoliul de produse este completat de benzină, bitum și lubrifianți.
Astăzi compania are peste 4.000 de colaboratori la nivel național pe toate liniile de business și se poziționează ca un partener de încredere al companiilor ce activează în transporturi, logistică, dar și în construcții, agricultură sau alte domenii.

Despre reteaua de stații Oscar Dowsntream – DIESELpoint Access


Alimentările pe bază de card în rețeaua de stații Oscar Downstream - DIESELpoint Access se adresează în special transportatorilor care tranzitează principalele rute comerciale. Rețeaua a fost construită și se dezvoltă în mod special pentru a acoperi nevoile acestora, punând accent pe nevoia șoferului profesionist, atât a celor naționali, cât și a celor internaționali care pot găsi pe rutele de transport puncte de alimentare bine poziționate la un preț competitiv pentru derularea în condiții optime a activității. Parteneriatele dezvoltate, extind accesul în rețeaua Oscar Downstream și pentru posesorii de carduri DKV și Eurowag.

Despre stațiile de incintă DIESELpoint


Serviciul de alimentare prin stații de incintă (DIESELpoint) se pretează oricărui domeniu de activitate ce presupune ca traseele mijloacelor de transport să aibă punct de plecare/sosire sau să tranziteze zona unde este amplasată stația. Este un serviciu integrat ce include: alimentare cu motorină prin intermediul stațiilor de incintă oferite în comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic și mentenanță incluse; aprovizionare prin intermediul flotei Oscar Downstream, din cele 9 depozite răspândite la nivel național; sistem de gestiune a stațiilor de incintă disponibil pentru client și consultanță în alegerea celei mai potrivite soluții pentru afacerea clientului, dar și pentru optimizarea consumului.

Descarcă „Comunicatul de presă"

23-24 aprilie 2015 | Arad

Reprezentanţi ai firmelor de transport, de logistică, de producţie (în special automotive), dar şi furnizori de autovehicule, piese de schimb, lubrifianţi şi sisteme de monitorizare a flotelor, finanţatori, asiguratori, burse de transport etc şi-au dat întâlnire la Timişoara, unde va fi organizată conferinţa Tranzit „Şah la şoferi!“

23 şi 24 Aprilie vor fi 2 zile de dezbateri pe teme de interes pentru transportatorii din România: activitatea de control, taxarea veniturilor şoferilor, cum trebuie răspuns la modul de control al autorităţilor franceze referitor la efectuarea pauzelor de odihnă săptămânale, legislaţia de Transport din Franţa, securitatea tranzactionării pe Bursa de Transport, noul cod vamal etc.

Cu această ocazie partenerii Oscar vor avea ocazia să facă prima incursiune, în avanpremieră, la noul depozit de la Zădăreni, Arad. Acesta va fi inaugurat în luna Mai, pe un proiect similar cu cel deshis anul trecut la Şercaia, Braşov. Este al doilea proiect Greenfield cu tehnologie de ultimă generaţie, pe care Oscar îl finalizează ca parte a unei strategii ample de investiţii.

8 iulie 2016 | București

Ovidiu Irimieș se alatură echipei Oscar Downstream, în calitate de director general al companiei, începând cu luna iulie 2016.

Având o experiență considerabilă în industria de petrol și gaze acumulată din 1999 până în prezent prin prisma rolurilor de management în vânzări, aprovizionare și logistică în companii ca Shell Romania, MOL Romania și MOL Group, noul CEO al Oscar Downstream a coordonat de-a lungul anilor mai multe proiecte strategice de integrare și extindere a operațiunilor comerciale și logistice atât în România cât și în tări din CEE. Cunoștințele avansate despre industria țițeiului și gazelor din perspective operaționale și strategice sunt susținute de un certificat de management în petrol și gaze obținut la Thunderbird School of Global Management și o diplomă în management financiar al ACCA Glasgow. Născut în anul 1972 în Cluj Napoca, Ovidiu Irimieș este licențiat în electronică la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Noul director general preia conducerea Oscar Downstream într-un moment aniversar, compania sărbătorind pe 15 iunie 2016, 15 ani de activitate. Acesta va avea un rol foarte bine determinat, acela de a pune în practică strategia de dezvoltare a firmei pe termen mediu și lung, ca urmare a investițiilor recente în infrastructura logistică.

„Provocarea principală a acestui rol constă în implementarea proiectelor strategice concomitent cu finisarea unei culturi organizaționale care să rezide în ansamblul valorilor, așteptărilor și viziunii companiei, cu accent pe managementul performanței. În noua formulă, guvernanța corporativă este de asemenea privită ca un element cheie cu rolul de a ajuta organizația să îşi crească performanţele economice şi competitivitatea, pe termen lung. Ovidiu este recunoscut ca având extraordinare abilități de management și leadership. Am toată încrederea că va reuși cu succes să consolideze echipa Oscar Downstream și împreună să atingem orizonturi noi și performanțe notabile.” declară Alin Niculae, proprietarul afacerii.

La 15 ani de la înființare, compania are ca segmente principale de activitate distribuția clasică prin carduri de carburant Oscar Downstream în rețeaua proprie de stații și distribuția de carburanți printr-o rețea de 1500 de stații de incintă instalate direct la client, la nivel național. Ponderea utilizatorilor finali în totalul vânzărilor a atins 70% la mijlocul anului 2016, iar cea a vânzărilor en-gros 20%. Totalul volumelor vândute in ultimii ani au crescut și își păstrează acest trend datorită concentrării pe vânzarea directă către clientul final, în timp ce vânzările făcute prin licitații publice au scăzut sub 10%. Pe fundalul acestor creșteri, cifra de afaceri a avut totuși o ușoară scădere ajungând la un nivel de 390 milioane euro pe 2015 pe fondul fluctuaților prețului carburantilor și a introducerii supra-accizei în 2014.

„Potențialul Oscar Downstream este extraordinar. Având o bază solidă consolidată în ultimii 3 ani de infrastructura logistică, compania iși asumă obiective ambițioase prin programe de dezvoltare ce urmăresc 4 direcții strategice, respectiv vânzări de 800.000 t, 35 mil Euro EBITDA, diversificare în retail și extindere regională. Penetrarea segmentului de retail, punând accent pe comportamentul de cumpărare al consumatorului final așa cum suntem obișnuiți să o facem din B2B, este un moment mult așteptat atât de către noi cât și de către clienți pentru care suntem deja pregătiți din punct de vedere logistic. Ne propunem să atingem și pe acest segment o cotă de piață semnificativa în următorii 5 ani atât prin dezvoltări greenfield, cât și prin preluarea de stații white și, de ce nu, a unei rețele existente.

Relația cu angajații, responsabilizarea acestora față de companie, crearea unui mediu de lucru plăcut și motivațional, identificarea potențialului și evoluția profesională, sunt de asemenea elemente pe care le consider esențiale pentru succesul afacerii. Pornesc la drum cu încrederea că împreună vom reusi să atingem următorul nivel de dezvoltare și să ne îndeplinim obiectivele strategice asumate. Îmi doresc ca alături de mine echipa Oscar să ajungă să fie recunoscută ca fiind cea mai performantă din industrie. Ne vom evalua atât prin rezultatele operaționale cât și prin măsura în care promovăm și atragem talent atât din cadrul organizației cât și din exteriorul acesteia. “
declară noul CEO Oscar Downstream la început de mandat.

Descarcă „Comunicatul de presă"

15 iunie 2016 | București

Pe 15 iunie, Oscar Downstream, cea mai mare companie petrolieră independentă distribuitoare de carburanți din România dedicată clienților persoane juridice, aniversează 15 ani de la înființare.

Bazându-se pe o infrastructură logistică modernă și extinsă ce include o capacitate de stocare proprie de 50.000mc (4 depozite greenfield din 9 depozite) și o flotă de 48 autocisterne, Oscar Downstream susține promisiunea de calitate făcută clienților prin identificarea de soluții personalizate și un flux controlat în cadrul lanțului logistic integrat.

Afacerile derulate de Oscar Downstream includ ca segmente principale, distribuția clasică prin carduri de carburant Oscar Downstream în rețeaua proprie de 31 de stații și distribuția de carburanți printr-o retea de 1500 de stații de incintă instalate direct la client, la nivel național.

Cifra de afaceri a cunoscut o usoară scadere în ultimii 2 ani pe fondul fluctuatilor pretului la carburant și a introducerii supra-accizei în 2014, ajungând la un nivel de 390 milioane euro la finalul anului 2015. În schimb, volumele vândute au crescut și iși păstrează în continuare acest trend datorită concentrării pe vânzarea directă către clienții finali. La mijlocul anului 2016, ponderea utilizatorilor finali în totalul vânzărilor este de 70%, cea a vânzărilor en-gross 20%, în timp ce vânzările facute prin licitații publice au scăzut sub 10%.

“În cei 15 ani de activitate, prin evoluția afacerilor pe care le conduc, clienții ne-au dat cele mai prețioase lecții despre cum să ne comportăm astfel încât să reușim să le satisfacem cele mai exigente nevoi, iar pentru asta dorim să le mulțumim. Le datorăm de asemenea faptul că am devenit unul dintre principalii furnizori de carburant din România, în condițiile în care nu avem unitați de rafinare, o realizare cu care întreaga echipă Oscar se mândrește.”

"Pentru 2016 ne concentrăm în continuare pe segmentul B2B. Obiectivul este să ne menținem poziția de lider de piață pe segmentul stațiilor de incintă și să depășim 2.000 de unități instalate. In curând vom propune un nou serviciu integrat cu care sperăm să satisfacem cele mai exigente nevoi și care îmbină avantajul costurilor reduse, oferit de stațiile de incintă cu beneficiile unui control riguros al alimentărilor oferit de sistemul de carduri de carburant."

“Pe termen mediu, urmărim ca în 2018 să ajungem la 800.000 tone vândute pe an. Din punct de vedere al indicatorilor financiari țintim o valoare EBITDA de 35 milioane de euro. Planurile de viitor sunt foarte ambițioase deoarece ajungând în acest punct de dezvoltare și un nivel de maturitate al afacerii, în care lucrurile sunt clare, organizate și stabile, pasul așteptat de toată lumea este intrarea pe piața de Retail. Ne propunem ca în curând să ducem în B2C, profesionalismul pe care l-am demonstrat și promovat în B2B.

Având în vedere investițiile în logistică, ne propunem o cotă de piață ambițioasă în următorii ani, atât prin dezvoltări greenfield cât și prin preluarea de stații white și de ce nu a unui jucător prezent.”

declară reprezentantii companiei.

Despre Oscar Downstream


Inființată în anul 2001, Oscar Downstream este o companie românească ce pune la dispoziția clienților cei 15 ani de experiență pe piața românească.
Portofoliul Oscar Downstream include în acest moment furnizarea de motorină prin utilizarea unor canale de distribuție variate: livrări en-gross, stații de incintă, carduri de carburant Oscar Downstream, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecărei industrii și fiecărui client în parte. Portofoliul de produse este completat de benzină, bitum și lubrifianți.
Astăzi compania are peste 4.000 de colaboratori la nivel național pe toate liniile de business și se poziționează ca un partener de încredere al companiilor ce activează în transporturi, logistică, dar și în construcții, agricultură sau alte domenii.

Despre reteaua de stații Oscar Dowsntream – DIESELpoint Access


Alimentările pe bază de card în rețeaua de stații Oscar Downstream - DIESELpoint Access se adresează în special transportatorilor care tranzitează principalele rute comerciale. Rețeaua a fost construită și se dezvoltă în mod special pentru a acoperi nevoile acestora, punând accent pe nevoia șoferului profesionist, atât a celor naționali, cât și a celor internaționali care pot găsi pe rutele de transport puncte de alimentare bine poziționate la un preț competitiv pentru derularea în condiții optime a activității. Parteneriatele dezvoltate, extind accesul în rețeaua Oscar Downstream și pentru posesorii de carduri DKV și Eurowag.

Despre stațiile de incintă DIESELpoint


Serviciul de alimentare prin stații de incintă (DIESELpoint) se pretează oricărui domeniu de activitate ce presupune ca traseele mijloacelor de transport să aibă punct de plecare/sosire sau să tranziteze zona unde este amplasată stația. Este un serviciu integrat ce include: alimentare cu motorină prin intermediul stațiilor de incintă oferite în comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic și mentenanță incluse; aprovizionare prin intermediul flotei Oscar Downstream, din cele 9 depozite răspândite la nivel național; sistem de gestiune a stațiilor de incintă disponibil pentru client și consultanță în alegerea celei mai potrivite soluții pentru afacerea clientului, dar și pentru optimizarea consumului.

Descarcă „Comunicatul de presă"

23-24 aprilie 2015 | Arad

Reprezentanţi ai firmelor de transport, de logistică, de producţie (în special automotive), dar şi furnizori de autovehicule, piese de schimb, lubrifianţi şi sisteme de monitorizare a flotelor, finanţatori, asiguratori, burse de transport etc şi-au dat întâlnire la Timişoara, unde va fi organizată conferinţa Tranzit „Şah la şoferi!“

23 şi 24 Aprilie vor fi 2 zile de dezbateri pe teme de interes pentru transportatorii din România: activitatea de control, taxarea veniturilor şoferilor, cum trebuie răspuns la modul de control al autorităţilor franceze referitor la efectuarea pauzelor de odihnă săptămânale, legislaţia de Transport din Franţa, securitatea tranzactionării pe Bursa de Transport, noul cod vamal etc.

Cu această ocazie partenerii Oscar vor avea ocazia să facă prima incursiune, în avanpremieră, la noul depozit de la Zădăreni, Arad. Acesta va fi inaugurat în luna Mai, pe un proiect similar cu cel deshis anul trecut la Şercaia, Braşov. Este al doilea proiect Greenfield cu tehnologie de ultimă generaţie, pe care Oscar îl finalizează ca parte a unei strategii ample de investiţii.

21-22 februarie 2015| Cluj

Susţinerea valorilor româneşti şi implicarea în viaţa comunităţii sunt deja o tradiţie pentru Oscar, menţinută şi dezvoltată de-a lungul timpului. Oscar Downstream susţine şi anul acesta Balul Operei din Cluj, un eveniment unic, de importanţă naţională, ajuns la frumoasa ediţie aniversară cu numărul 20.

Balul Operei din Cluj se va desfăşura pe durata a 2 zile în weekendul 21-22 februarie, prima zi fiind o incursiune în lumea spectacolului, iar cea de-a doua dedicată premiilor specifice evenimentului: Trofeul Lya Hubic, Premiul Mecena, Moda cum Laude, Seniorii Cetății și Emblemă de Cluj.

Nov. 2014 | Braşov


Cel mai nou depozit Oscar Downstream a fost deschis luna aceasta la Şercaia, Braşov cu o capacitate totală de aproximativ 7.000 mc.

Investiţia de la Şercaia este un proiect special, fiind primul dintr-o serie de depozite proprii construite de la zero ca şi investitii Greenfield. Se continuă astfel strategia de dezvoltare a companiei și planul de investiţii demarat în 2013, prin achiziţia depozitului de la Fundulea.

Totalul investiţiei în acest depozitul de la Şercaia este de peste 5 milioane euro, din care aproximativ 2 milioane euro reprezintă costul tehnologiei încorporate. S-a acordat o mare atenţie detaliilor tehnice, depozitul beneficiind de tehnologie de ultimă generaţie, procese automatizate, precum şi instalaţii de aditivare.

Depozitul a fost creat cu intenţia de a reprezenta atât un punct logistic pentru aprovizionarea staţiilor proprii Oscar, reţeaua DIESELpoint Access cât şi direct a clienţilor finali. Se extinde astfel acoperirea pe centrul tării sustinând mult mai bine şi zona de nord până la momentul deschiderii depozitului de la Cluj, când zona de nord va fi preluată de acesta.

Investiţile în depozite, alături de creşterea flotei proprii de autocisterne au fost gândite pentru a susţine extinderea pe noua divizie de business cu un pachet de servicii dedicate agriculturii, creşterea reţelei de staţii de incintă DIESELpoint și susţinerea unei abordări flexibile la vânzarea prin carduri de carburanţi, pe zona staţiilor DIESELpoint Acces

30 Oct.– 3 Nov. 2013 | București

În perioada 30.10 – 03.11.2013, ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România a organizat, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cea de-a XVIII-a ediție a Târgului Internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei  INDAGRA. Oscar Downstream a fost prezent în cadrul târgului cu un stand in pavilionul C1.31 Oct. – 4 Nov. 2012 | București


În perioada 31.10 – 04.11.2012, ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România a organizat, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cea de-a XVII-a ediție a Târgului Internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei  INDAGRA. Oscar Downstream a fost prezent în cadrul târgului cu un stand in pavilionul C1.


18 Sep. 2012 | București


Aflat la a șasea ediţie, clasamentul realizat anual de Deloitte Europa Centrală în 18 ţări ia în calcul cifra de afaceri raportată de companii pentru anul calendaristic precedent.

SC Oscar Downstream SRL se numără printre cele mai mari 500 de companii din Europa Centrală conform topului realizat de Deloitte Central Europe.

16 Mai 2012 | Șercaia, Brașov


SC OSCAR DOWNSTREAM, titular al proiectului “Modificare linie ferată SC OSCAR DOWNSTREAM SRL, racordată în halta de mişcare Şercaia şi construire platformă din beton armat“, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare a proiectului, de către APM Braţov,în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată,pentru proiectul “Modificare linie ferată SC OSCAR DOWNSTREAM SRL,racordată în halta de mişcare Şercaia şi construire platformă din beton armat“, propus a fi amplasat in sat Şercaia, intravilan, comuna Şercaia, judeţul Braşov.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM din Braşov, str.Politehnicii nr.3, în zilele de luni-vineri, între orele 8ºº-16ºº , precum şi la urmatoarea adresă de internet http://apmbv.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

20 Feb. 2012 | Odorheiu Secuiesc


Oscar Downstream a deschis o noua statie Diesel Point Access in Odorheiu Secuiesc din Judetul Harghita. Aceasta se adauga celor 27 statii operationale pana la aceasta data si vor mai urma…


30 Iun. 2011 | București


In 2011 Oscar Downstream a sarbatorit 10 ani de activitate, prilej cu care echipa Oscar a petrecut alaturi de partenerii de afaceri in elegantul Club al Diplomatilor.

10 ani în care compania Oscar Downstream a reușit să-și diversifice activitatea ajungând în prezent la 3 linii de business: livrări vrac de motorină, livrări prin intermediul stațiilor de incintă (DIESELpoint) și alimentări pe bază de card (serviciul DIESELpoint Access).


Stacks Image 73