LOGISTICĂ
Stacks Image 136
 • Distribuție

  Open or Close

  Cu o echipă specializată în vânzări și logistică, Oscar Downstream pune la dispoziția clienţilor soluții și consultanță pentru eficientizarea consumurilor mari de combustibili dar și soluții pentru furnizarea de carburanți.

  Oscar Downstream comercializează carburanți auto en gros în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, din gamele Euro 5.

  Comenzile clienților se finalizează prin livrări rapide către locațiile acestora.

 • Depozite

  Open or Close

  Oscar Downstream are o acoperire teritorială totală a României operând prin depozitele din București, Brașov, Craiova, Arad, Ocna Mureș, Roman și Constanța.

  Prin creşterea reţelei proprii de distribuţie de produse petroliere şi a capacităţilor de stocare la nivel naţional Oscar Downstream urmăreşte să fie cât mai aproape de clienţi printr-o prezenţă activă şi susţinută în toate zonele tării.

  Depozitul de la Ocna Mureș, Alba este cea mai nouă investiţie Oscar Downstream. Este un proiect special, fiind al treilea dintr-o serie de depozite proprii construite de la zero, creat cu intenţia de a reprezenta atât un punct logistic pentru aprovizionarea staţiilor proprii Oscar cât şi a clienţilor, prin flota proprie de autocisterne.

 • Flota auto

  Open or Close

  Parcul auto propriu format din 40 de autocisterne de ultima generatie susține distribuția motorinei în condiții optime de siguranță oriunde în țară în cel mai scurt timp și cu cea mai mare economie pentru clienții noștri.

  Ne diferențiem prin promptitudine, livrăm carburant în maxim 24 ore de la aprobarea comenzii!

flota-Oscar-Downstream-logistica