MEDIA

Târguri și conferinţe

Data: 27 Martie 2015, București


Companiile de curierat din România, cu mic şi mare au fost prezente vineri la conferinţa organizată de Govnet. Să-şi prezinte noutăţile, să dezbată probleme specifice domeniului, sa întâlnească furnizorii de servicii cu noutăţile lor, să socializeze şi să se încarce cu energia, sperăm pozitivă a discutiilor avute, pentru a porni pe drumul spre Premiile Industriei de Curierat din toamnă.


Forumul Român de Curierat şi Servicii Poştale este conceput ca o platformă interactivă de prezentări şi discuții libere între reprezentanți la cel mai înalt nivel ai companiilor de curierat și servicii poștale prezente pe piața din România, ai celor mai importanți clienți, furnizori de servicii ori tehnologii pentru industrie, ai autorităților reglementatoare, precum și ai instituțiilor care oferă soluții de finanțare.


Oscar a fost si anul acesta partener al conferinţei din dorinţa de a fi alături, un aliat puternic, în susţinerea companiilor de pe piaţa de curierat si servicii postale. Programul de investiţii realizate în logistică si capacităţii de depozitare sunt menite sa sustină un nivel calitativ ridicat al serviciilor si produselor oferite, esentiale pentru aceste companii.

Data: 30 Ianuarie – 01 Februarie, Brașov


Oscar Downstream doreşte să suţină activitatea transportatorilor nu doar prin oferirea unor servicii şi produse de calitate ci şi prin prezenţa la acţiunile asociaţilor profesionale, susţinând ca sponsor organizarea celei de-a IX-a conferinţe naţionale a F.O.R.T (Federaţia Operatorilor Români de Transport). În cadrul acestei prime intalniri din 2015 s-au discutat reperele legislative şi operaţionale precum şi planurile de acţiune pe care F.O.R.T le urmăreşte în 2015.

La această manifestare au participat reprezentanţi ai tuturor structurilor asociative membre F.O.R.T din domeniul transporturilor rutiere de mărfuri şi pasageri, şcoli şi centre de pregătire profesională, transport specializat, aerian şi activităţi conexe, alături de conducerea condeferaţiilor patronale reprezentative la nivel naţional.

Oscar Downstream se adresează tuturor companiilor consumatoare de carburant, cele mai importante domenii către care ne indreptăm atenţia fiind transportul, construcţiile, producţia şi agricultura.

Clienţii din zona de transport şi logistică reprezintă o categorie importantă în întampinarea căreia venim prin 3 canale de vânzare: card de carburant prin reţeaua proprie de staţii DIESELpoint Access, staţii de incintă DIESELpoint şi vânzare vrac.

2014

Data: 29 oct. – 2 nov. 2014, București


Târgului Internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, Indagra, a avut loc anul acesta, ca în fiecare an la sfarşitul lunii Octombrie.

Oscar Downstream a participat la acest important eveniment în parteneriat cu Rodbun În 2014 ne-am alăturat celui mai ambiţios proiect din agricultura României – Naţionala Fermierului Român, proiect demarat de RODBUN împreună cu fermierii români.

Folosind experienţa celor 10 ani alături de companiile româneşti din toate domeniile, am creat pentru agricultorii români un pachet complet de servicii ce susţin un sistem de alimentare modern, adaptat nevoilor acestora: distribuţia de motorină prin staţii de incintă DIESELpoint date în utilizare şi mentenanţă gratuită, cu termen flexibil de plată extins pînă la 120 zile.

Beneficiarii serviciului DIESELpoint vor achita doar preţul motorinei, restul facilităţilor cum ar fi rezervorul cu distribuitor, aplicaţia de gestiune a alimentărilor, aprovizionarea, mentenanţa şi consultanţa fiind oferite gratuit pe parcursul derulării contractului.

Participarea la Indagra face parte din campania sustinută de promovare a acestui proiect prin participarea la târgurile locale si naţionale, reprezentative pentru agricultura românească. Este al treilea eveniment de anul acesta după Agromalim Arad şi Agralim Iaşi, unde aducem în atenţia fermierilor o ofertă completă ce le susţine întreg lanţul de producţie si distribuţie.

Ediţia din 2014 a INDAGRA a stabilit noi recorduri: peste 500 de companii expozante din 23 de tări, o suprafaţă expoziţională de 33.098 metri pătrati, 60.179 vizitatori.

Data: 24 Octombrie 2014, București


Oscar a participat, ca în fiecare an la Gala premiilor de Transport, organizată de Ziua Cargo.

Premierea a avut loc în prezenţa a peste 300 de reprezentanţi ai industriei de transport şi logistică. Evenimentul a oferit un prilej de întâlnire între cererea şi oferta de transport, fiind prezenţi numeroşi transportatori, clienţi de transport, precum şi furnizori de soluţii dedicate acestui segment de piaţă. Tot cu această ocazie au fost prezentate rezultatele Barometrului pieţei de transport şi logistică, realizat de Ziua Cargo şi Supply Chain Management Center.

Piaţa de transport şi logistică reprezintă un segment important pentru Oscar, în întampinarea căruia venim prin 3 canale de vânzare: card de carburant prin reţeaua proprie de staţii DIESELpoint Access, staţii de incintă DIESELpoint şi vânzare vrac.

Fiecare client reprezintă pentru noi un partener.

Data: Septembrie 2014, Iași


Oscar Downstream a participat la Agralim Iasi în parteneriat cu Rodbun, pentru a aduce în atenţia fermierilor o ofertă completă ce le susţine întreg lanţul de producţie si distribuţie.

Ne-am alăturat în 2014 celui mai ambiţios proiect din agricultura României – Naţionala Fermierului Român, proiect demarat de RODBUN împreună cu fermierii români. Venim în acest parteneriat cu o ofertă adaptată consumatorilor din agricultură: distribuţia de motorină prin staţii de incintă DIESELpoint şi termene de plată de până la 120 zile.

Beneficiarii serviciului DIESELpoint vor achita doar preţul motorinei, restul facilităţilor cum ar fi rezervorul cu distribuitor, aplicaţia de gestiune a alimentărilor, aprovizionarea, mentenanţa şi consultanţa fiind oferite gratuit pe parcursul derulării contractului.


Participarea la Agralim Iaşi, este o continuare a campaniei de sustinere si promovare a proiectului pentru agricultura, campanie începută săptămana trecută la Arad.

Data: Septembrie 2014, Arad


Oscar Downstream a participat la Agromalim Arad în parteneriat cu Rodbun, pentru a aduce în atenţia fermierilor o ofertă completă ce le susţine întreg lanţul de producţie si distribuţie.

În 2014 ne-am alăturat celui mai ambiţios proiect din agricultura României – Naţionala Fermierului Român, proiect demarat de RODBUN împreună cu fermierii români. Naţionala Fermierului Român reprezintă echipa în care sunt inscrisi fermierii care vor să înveţe cum să atingă performante maxime şi care stiu să fie uniţi în afaceri, dar şi în afara lor.

Venim în acest parteneriat cu o ofertă adaptată consumatorilor din agricultură: distribuţia de motorină prin staţii de incintă DIESELpoint şi termene de plată de până la 120 zile.

Beneficiarii serviciului DIESELpoint vor achita doar preţul motorinei, restul facilităţilor cum ar fi rezervorul cu distribuitor, aplicaţia de gestiune a alimentărilor, aprovizionarea, mentenanţa şi consultanţa fiind oferite gratuit pe parcursul derulării contractului.

Participarea la Agromalim Arad, este punctul de început al campaniei de susţinere şi promovare a proiectului pentru agricultură, prin participarea la târgurile locale reprezentative pentru agricultura românească.

Data: 17 Octombrie 2014, Cluj


Pe 17 octombrie a avut loc la Cluj-Napoca Gala Tranzit de premiere a celor mai eficienti operatori de transport si logistica din Romania. Evenimentul s-a bucurat de o participarea companiilor din domeniul transport si logistica, dar si furnizori de servicii si produse pentru companiile din aceste industrii. 

Gala Tranzit a fost precedată de o conferinţă unde s-a adus in discutie, in prezenta reprezentantilor conducerii Ministerului Transporturilor si ai Autoritatii Rutiere Romane, noutatile legislative, din tara si din Europa, cu impact asupra activitatii transportatorilor in perioada urmatoare: acciza la motorina, amenzile din Franta si Belgia pentru AETR, distributia de CEMT-uri pe 2015 etc.


Oscar a fost şi în acest an alături de participanţi, ca o concluzie a unui an de proiecte susţinute împreună cu partenerii săi din domeniu.

Data: 10 Octombrie 2014

Organizator: Bursa

Ca parte a campaniei de susţinere a noi divizii de servicii şi produse destinate Agriculturii, Oscar Downstream a fost prezent in octombrie la Conferinta “Agribusiness pe profit: Politica Agricola Comuna 2014-2020” ce a abordat teme de interes pentru agricultura romaneasca: finantarea europeana si alte mijloace de sustinere a agriculturii in 2015, sistemul national de irigatii, bursa romana de cereal, fermele traditionale versus fermene inteligente etc.

www.bursa.ro/agri-business-2014/

Data: 13 Martie 2014, Hotel Hilton, București

2013

Data: 25 Octombrie 2013, Cluj Napoca

Organizator: Ziua Cargo

Data: 30 – 31 Mai 2013, Poiana Brașov

Organizator: Tranzit

Data: 26 – 27 Apr. 2013, Cluj Napoca

2012

Organizator: Ziua Cargo

Data: 14 – 15 Iun. 2012, Sinaia

Organizator: Mediafax

Data: 30 Mar. 2012, București

2011

Organizator: Ziua Cargo

Data: 27 Oct. 2011, București

Organizator: Tranzit

Data: 13-14 Oct. 2011, Timișoara

Organizator: Tranzit

Data: 2 Iun. 2011, București

Organizator: Ziua Cargo

Data: 26 – 27 Mai 2011, Poiana Brașov

Organizator: Tranzit

Data: 1 – 2 Apr. 2011, Târgu Mureș

Organizator: Ziua Cargo

Data: 31 Mar. – 1 Apr. 2011, Poiana Brașov

2010

Organizator: Ziua Cargo

Data: 28 Oct. 2010, București

Organizator: Tranzit

Data: 1 – 2 Oct. 2010, Cluj-Napoca

Organizator: Mediafax

Data: 22 Iul. 2010, București

Organizator: Ziua Cargo

Data: 3 – 4 Iun. 2010, Mamaia

Organizator: Tranzit

Data: 26 Mai 2010, București

Organizator: Tranzit

Data: 26 – 27 Mar. 2010, Sibiu

Organizator: Ziua Cargo

Data: 18 – 19 Mar. 2010, Poiana Brașov

Stacks Image 73